rørleggeren på Romerike

Om Romerike Bad

Romerike Bad er en Godkjent mesterbedrift og våtromsbedrift. Våre rørleggere, tømrere og flisleggere er våtroms sertifiserte og har spisskompetanse på blant annet Baderoms rehabilitering, ny bygg, VVS‐utstyr, toaletter, armaturer, varmtvannsberedere, varmepumper, fliser på bad, gang og kjøkken.

I vårt team med rørleggere, tømrere og flisleggere har vi mange oppdrag innen rehabilitering og renovering av bad på Romerike.

Garantier

Vi utfører arbeid til en avtalt pris uten pris overraskelser.

Kunderelasjoner

Vi gjør det lett for kundene våre å få det de vil ha, når de vil ha det.

Troverdighet

Vi holder selvfølgelig det vi lover, og leverer det vi sier!

Kvalitet i arbeid og tett dialog med våre kunder.

I 2012 startet vi opp Romerike bad, som hovedsakelig er et rørleggerfirma. Etter mange år med våtroms prosjekter merket vi økt pågang av renoveringsprosjekter innen baderom. Resultatet ble en eventyrlig vekst innen rehabilitering av bad. Den store etterspørselen var starten på en ny epoke med ytterligere spesialisering for vårt firma, og vi begynte å ansette egne tømrere, og flisleggere og sammen med våre rørleggere.

 

Smarte løsninger og lekkert design

Vi jobber daglig med interne rutiner for at vi som håndverkere kan jobbe enda tettere og mer effektivt sammen, slik at våre kunder får en best mulig opplevelse av oss. Vi skal hjelpe deg med smarte løsninger og lekkert design.

Våre ansatte kurses kontinuerlig, fordi vi alle ser viktigheten av å være maksimalt oppdatert på fagområder som stadig utvikler seg.

Vi holder til på industrifeltet på jessheim, og har oppdrag over hele romerike og deler av viken.

Ansatte

Vi har et variert team av profesjonelle fagfolk som alle er eksperter innenfor sitt område. I vårt team har vi flisleggere, tømrere, og rørleggere. Vi er til sammen 12 ansatte som skal være der for dere!

Medlemskap og sertifiseringer

Godkjent våtromsbedrift

Romerike Bad AS er gjennom Fagrådet for våtrom sertifisert til å bruke merket Godkjent våtromsbedrift.

Godkjente våtromsbedrifter forplikter seg til å

  • ha våtromssertifisert faglig leder
  • bruke våtromssertifiserte fagarbeidere
  • følge Byggebransjens våtromsnorm (BVN), og kontraktsfeste denne i størst mulig utstrekning
  • holde seg oppdatert om BVN via løpende abonnement

Rørentreprenørene Norge​

Fagrådets visjon er bedre våtrom gjennom BVN, en målsetning som man jobber mot gjennom: bruk og oppdatering/videreutvikling av Byggebransjens våtromsnorm (BVN), bedre materialdokumentasjonen, registrering av produkter og utstyr, utdanning av prosjekterende, utførende og kontrollerende ledd, stimulering av forsknings- og utviklingsarbeid, og bred informasjonsvirksomhet.

Sentral godkjenning

Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) er et nasjonalt kompetansesenter på bygningsområdet og sentral myndighet på flere områder innenfor bygningsdelen av plan- og bygningsloven. En viktig oppgave er å øke kunnskapen i samfunnet – spesielt i byggenæringen og kommunene – om byggeregler, byggkvalitet og byggesaksprosess.

Mesterbedrift

Romerike Bad er en mester bedrift med flere år titeliert som Gaselle-bedrift med stolte tradisjoner. Vår historie er din trygghet!

Rørkjøp

Medlemsbedriftene i Rørkjøp-kjeden er offentlig godkjente rørleggerbedrifter med høy faglig kompetanse og allsidighet. Vi satser på høy kvalitet og gode produkter fra anerkjente leverandører. Det er nemlig fornøyde kunder vi lever av!

NOVAP godkjent​

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

Kontaktinfo

Åpningstider

Ring for avtale i vårt våtromsstudio
Mandag–fredag: Kl. 07:30–15:30.
Lørdag og søndag stengt.

E-post

Telefon

Adresse