Romerike Bad

Rørleggertjenester

Skal du renovere badet? Lekker det fra toaletten din? Skal du bygge ny bolig eller skifte rør i boligen? Romerike bad leverer alle typer store og små rørleggertjenester.

Rørarbeid omfatter alt arbeid med innlegging eller demontering av rør. Våre erfarne rørleggere utfører dette arbeidet på kjøkken og i alle våtrom som bad eller vaskerom.

Romerike bad er en sertifisert mesterbedrift som hjelper deg med

Våre fagfolk er din trygghet

Alle vannrør som er under trykk må monteres eller skiftes ut av rørlegger, herunder alle rør som fører til kjøkkenbenken. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker fagfolk også der det er eksisterende opplegg for vann og avløp. I særdeleshet gjelder dette der rørene bryter leilighetsskillet mot naboen, hvor arbeidet er søknadspliktig og må overlates til profesjonelle. Det er klare regler for hva som må utfører av fagfolk. Ved å benytte autoriserte rørleggere får du kvalitet og trygghet. Ikke bare fordi det kan bli dyrt om forsikringsselskapene ser at reglene er oversett, men like mye fordi sjansene for fremtidige skader minker betraktelig.

Derfor bør du velge Romerike bad til rørarbeid

Våre erfarne og dyktige medarbeidere har fokus kvalitet samt øye for detaljer og design, ofte i samarbeid med interiørarkitekter- og designere. Vi har bred kompetanse, fra små servicejobber til større renoveringsprosjekter, både i privatboliger og næringsbygg. Romerike bad er din garanti og partner i den tidkrevende og kompliserte prosessen som veien til vann og avløp er. God planlegging og skikkelig forarbeid gjør denne prosessen enklere og mer behagelig. Vi gir deg råd og veiledning, lytter til dine behov, og tilpasser oss underveis. Slik får vi sammen det beste og tryggeste resultatet.

Godkjent våtromsbedrift

Romerike Bad AS er gjennom Fagrådet for våtrom sertifisert til å bruke merket Godkjent våtromsbedrift.

Godkjente våtromsbedrifter forplikter seg til å

Kontaktinfo

Åpningstider

Ring for avtale i vårt våtromsstudio
Mandag–fredag: Kl. 07:30–15:30.
Lørdag og søndag stengt.

E-post

Telefon

Adresse