Tjenester

Hjem » Tjenester

VÅRE PAKKETILBUD

– Alt for mange av oss tror at boligen skal vare «evig», sier boligekspert Odd Nymark i EiendomsMegler 1 i en pressemelding. Romerike Bad har de beste pakketilbud for rehabilitering av bad i markedet.

<< ? >>

Vi kommer på befaring til deg
Pris: 0
  • Vi har tilbud om GRATIS befaring til alle som ønsker ett uforpliktende pristilbud fra oss. For at du som kunde skal få ett best mulig pristilbud fra oss er det viktig at vi forstår dine behov i detalj.

<< M >>

Dette er en av våre bestselgere
Pris fra: 199 000
  • Her får du et komplett bad med flotte fliser på både gulv og vegg, her er det flere nyanser og farger man kan velge i mellom. Taket kler vi med hvit malt panel og en flott lampe for best mulig belysning. Baderoms innredningen kommer fra Alterna Bad, med vegg montert speil. Dusj løsningen er flotte glass dører som kan foldes helt inn til veggen, slik at rom følelsen blir større. Toalettet er gulvstående fra en av våre kjente leverandører. Kranene blir levert fra Tapwell.

<< L >>

Dette er absolutt et flott valg for den beviste
Pris fra: 229 000
  • Her går vi opp ett nivå på både flis og sanitær utstyr, med blant annet større flis på vegg og gulv, avslutter med flott mosaikk i dusj sonen. Taket kler vi med hvit malt panel og en flott lampe for best mulig belysning. Baderoms innredningen kommer fra Alterna Bad, med vegg montert speil. Dusj løsningen er flotte glass dører som kan foldes helt inn til veggen, slik at rom følelsen blir større, leverer også her med tak dusj fra Tapwell. Toalettet er gulvstående fra en av våre kjente leverandører. Kranene blir levert fra Tapwell.

<< XL >>

Dette er absolutt Romerike Bad sin favoritt
Pris fra: 299 000
  • Her er pakken for familiens «designer», her leverer vi storformat i 60×60 både på vegg og gulv med innbydende mosaikk i dusj sonen. Liste løse tak opp mot flotte LED Downlights i hvitmalt gips tak. Her blir det levert hvit høyglans baderoms innredning fra Alterna, speil skap med innfelt LED belysning. Toalettet er selvfølgelig vegghengt og skålen kommer fra Villeroy & Boch. Dusjen blir utstyrt med den flotteste rainshower til Tapwell, her er det ingen ting som er tilfeldig. Alt utstyr av ypperste kvalitet